088 011 5300 | Zendmastweg 8| 9405 CE | Assen info@yard-it.nl

You don’t WannaCry !

Cybersecurity is vandaag de dag een bedrijfsprioriteit. En dat moet ook, willen bedrijven de toenemende digitale dreigingen het hoofd blijven bieden.
 
Dreigingen als ransomware en phishing blijven onverminderd aanwezig in 2023. Tegelijkertijd komen er ook relatief nieuwe aanvalstechnieken en -methoden ten tonele, zoals Cybercrime-as-a-Service, aanvallen met deepfakes en het omzeilen van authenticatie.
 
Daarom organiseert Yard IT op 16 Februari 2023 de “You don’t WannaCry” dag. Deze dag staat in het teken van cyberveilig ondernemen en heeft als doel om jou als ondernemer de kennis en tools te geven om dit te realiseren.
 
De dag is gevuld zijn met interessante onderwerpen en sprekers die je haarfijn kunnen uitleggen welke risico’s je online tegen gaat komen en hoe je hiermee moet omgaan.
 
We behandelen deze dag diverse onderdelen die nodig zijn om cyberveilig te ondernemen. Van IT infrastructuur tot medewerker awareness en cyberverzekeringen. de kennissessies zijn waardevol voor zowel de ondernemer als de IT-er van de onderneming.
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

16 Februari 2023 14:00 - 18:00

Locatie: de Bonte Wever in Assen

Aanmelden

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door

Schuiven naar boven