088 011 5300 | Zendmastweg 8| 9405 CE | Assen info@yard-it.nl

Altijd, overal en vanaf elk apparaat.

Nooit meer zorgen over ICT. 
Met een online werkplek in de cloud heeft u overal toegang tot bestanden. Al uw bedrijfssoftware op één plek en flexibel werken waar u maar wilt.

Inloggen in uw persoonlijke cloud werkplek, vanaf uw computer, tablet of telefoon. Handig toch? U kunt u richten op uw werk en wij doen de rest, op de achtergrond, zodat u altijd up-to-date bent. Zo werkt u veilig en efficiënt.

De vaste werkplek verdwijnt, de moderne web-werkplek komt ervoor in de plaats. De online (W10) werkplek is de meest complete werkplekoplossing, inclusief geïntegreerde applicaties, hosting, beheer, beveiliging en support. Schaalbaar, applicatie-onafhankelijk en toekomstvast.

In tijden van Het Nieuwe Werken, BYOD en de altijd veranderende wereld van de ICT, biedt Yard IT u een alternatief voor uw bestaande diensten. Ons cloud platform is ons antwoord op uw vraag naar meer flexibiliteit, mobiliteit en productiviteit. Wij maken ICT weer voorspelbaar en betrouwbaar.

Desktop op maat
Wij leveren vanuit onze ICT-services de ’beheerde werkplek’. Het woord zegt het al, de werkplek wordt beheerd, de gebruiker heeft er zelf géén werk aan. Nog beter, die werkplek is een desktop op maat, een werkplek met een eigen identiteit. Elke gebruiker heeft één, unieke gebruikersinterface.

 

De voordelen op een rijtje


Wat is de online werkplek?

De onlinewerkplek (ook wel VDI genoemd) biedt een betrouwbare- en veilige omgeving waarmee de gebruiker vanaf iedere plek, vanaf ieder apparaat en op ieder moment zijn of haar werkplek te benaderen. Alle applicaties en bestanden die voor die gebruiker van toepassing zijn om zijn of haar werk optimaal uit te kunnen oefenen, worden via deze remote desktop aangeboden. De online werkplek wordt via een maandelijks abonnement aangeboden.

Is werken in de cloud wel veilig?

Als professionele ICT-dienstverlener en cloud provider waken wij over uw online veiligheid. De protocollen en werkwijze van werken in de cloud garanderen u dat uw gegevens beschermd zijn. Over beveiliging hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken, zodat je je u zich volledig kunt richten op uw eigen ‘zaken.’

Schuiven naar boven