088 011 5300 | Zendmastweg 8| 9405 CE | Assen info@yard-it.nl

Altijd bereikbaar

Bedrijfs E-mail

Wat is bedrijfs E-mail

Bedrijfs E-mail is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange. Het voordeel is dat u uw e-mail, agenda en contacten overal en gemakkelijk kunt benaderen en kunt delen met collega’s. Het enige dat u nodig hebt is een internet verbinding en u heeft veilige toegang tot alle informatie.

Met bedrijfs E-mail is een hoge voorinvestering voor de aanschaf van een Exchange server en spamfilters niet meer nodig. U beschikt altijd over het juiste aantal licenties en u maakt gebruik van zeer gebruiksvriendelijke webmail (Microsoft Outlook Webaccess) en ruime mailboxen. Met bedrijfs E-mail kunt u zeer eenvoudig uw eigen mailboxen beheren. Via de Outlook webomgeving kunt u zelf heel eenvoudig nieuwe mailboxen aanmaken of verwijderen. U neemt mailboxen af per maand en hoeft geen langlopende contracten af te sluiten. Zo bent u erg flexibel en zijn de kosten voorspelbaar.

Hoe verschilt bedrijfs E-mail ten opzichte van standaard POP3 e-mail?

In de deze tabel worden de voordelen van bedrijfs E-mail ten opzichte van standaard POP3 e-mail en Exchange op locatie weergegeven. Het eerste voordeel is dat Yard IT iedere dag een back-up maakt. Tevens wordt – kosteloos – Pushmail, ActiveSync voor uw PDA, Windows Mobile en iPhone ondersteund. Ook is bedrijfs E-mail vollediger, heeft meer opslag en gegevens delen is makkelijker dan bij reguliere mail. Door middel van de Office web Apps kunnen bijlagen direct in de browser bekeken worden zonder opstarten van de lokale Office applicatie. Een ideale en veilige manier om mail te checken op locatie.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier

De voordelen op een rijtje

Schuiven naar boven