088 011 5300 | Zendmastweg 8| 9405 CE | Assen info@yard-it.nl

Veilig en betrouwbaar

Veiligheidsplan

Wat is het Veiligheidsplan

Thuiswerken is heel normaal geworden.

Werkt u of uw werknemer tegenwoordig ook veel meer vanuit huis? Maakt u of uw werknemer thuis ook gebruik van een laptop of pc van de zaak? Deze computers of notebooks worden niet of nauwelijks nog op het kantoornetwerk aangesloten voor updates van de veiligheidssystemen. Hoe weet u dan of ze wel veilig en met de laatste updates draaien? Weet u zeker dat de virusscanner optimaal werkt? Met andere woorden: Zijn de apparaten die u of uw werknemer gebruikt om thuis te werken nog wel veilig om bestanden op te verwerken?

Extra risico’s
Zijn we de veiligheid door deze omschakeling naar het thuiswerken uit het oog verloren? Het bewaken van deze computers en laptops die  voor het werk gebruikt worden, is juist nu belangrijk. Uw organisatie wil graag voorkomen dat bestanden – die vaak belangrijke informatie bevatten – gegijzeld worden of op een andere manier besmet raken. Door een goede bewaking en monitoring van alle apparaten in het netwerk, maar ook de apparaten waarmee thuis gewerkt wordt, is de kans dat jouw bestanden besmet raken minimaal.

Wat zit er in het veiligheidsplan?

Bescherming, noodzakelijke update en monitoring voor de veiligheid.

  • Bescherming tegen computerprogramma’s die informatie vergaren over een u(w bedrijf) (Spyware)
  • Wij geven aan welke updates nodig zijn om het systeem goed te onderhouden
  • Monitoring wanneer onderhoud aan de hardware vereist is

Veiligheid tijdens het thuiswerken

Om uw organisatie te beschermen heeft Yard IT een veiligheidsmodule ontwikkeld – het Veiligheidsplan. Deze module is zo gemaakt dat elk bedrijf dit veiligheidsplan optimaal in kan zetten. Dit ook voor medewerkers die thuiswerken. De module veiligheidsplan is geschikt voor grote- en kleine bedrijven in elke sector.

Momenteel speelt veiligheid bij elk bedrijf een rol tijdens het thuiswerken. Om optimaal gebruik te maken van onze verschillende modules is het veiligheidsplan goed te koppelen aan de huidige virusscanner. Waardoor de eigen investering van bijvoorbeeld een virusscanner niet verloren gaat.

Wilt u graag veilig werken vanuit huis?

Wij vertellen u graag meer over het veiligheidsplan of één van onze andere modules om prettig online te werken.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier

De voordelen op een rijtje

Schuiven naar boven