Altijd veilig

Online backup

Wat is online backup

Dat het kwijtraken van onvervangbare gegevens een nachtmerrie is, mag duidelijk zijn. Beter voorkomen dan genezen dus! Yard-IT neemt deze zorg uit handen en voorziet in een automatische back-up die tegen een maandelijks abonnement afgenomen wordt. online backup is de beste methode voor het veilig stellen van bedrijfsdata.

online backup is de manier om overal ter wereld veilig over uw bestanden te kunnen beschikken. Van één PC tot een totale bedrijfsoplossing. Met online backup bent u zeker van uw zaak! .

Met online backup kunt u eenvoudig, veilig, automatisch en toch voordelig uw back-ups maken. De ondernemer heeft er zelf geen omkijken meer naar en kostbare tijd wordt bespaard. Terwijl tegen een minimale investering de zaken gewoon goed geregeld zijn. Het veilig stellen van de bedrijfsgegevens is nu een eenvoudig proces! Doordat de bestanden regelmatig en op een veilige locatie bewaard worden is een kopie zo voorhanden in geval van nood. De hersteltijd is minimaal en de bedrijfsproductiviteit en continuïteit is snel weer optimaal.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier

De voordelen op een rijtje

Schuiven naar boven