YOT in het kort

YOT biedt een flexibele en complete telefonie oplossing, die geen grote investering vraagt en ook nog eens flinke besparingen op de belkosten oplevert, want met YOT betaalt u per seconde en niet per bel minuut!

Met YOT (Your Online Telephone) loopt de communicatie via de cloud, waardoor er op ieder moment volledige controle is over het telefonische verkeer binnen de onderneming. YOT biedt een schaalbare oplossing, omdat het gemakkelijk meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten het bedrijf. Voor een vast tarief per medewerker per maand krijgt u alle denkbare mogelijkheden uit de cloud, zonder onverwachte kosten achteraf. Ieder toestel binnen het bedrijf kan gebruikt worden, of er nu met een vast toestel, een mobiel, een tablet en/of met een computer gewerkt wordt (Bring Your Own Device). Met YOT is uw bedrijf altijd en overal bereikbaar op één telefoonnummer, ongeacht het apparaat dat gebruikt wordt.

Hoe werkt YOT?

In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist YOT geen grote investering. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding en u kunt gaan bellen met YOT via een VOIP verbinding. VOIP staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd belt u met VoIP dus via het internet. Handig, want daardoor heeft geen dure analoge telefoonlijn meer nodig om te kunnen bellen. De kwaliteit is net zo goed als bij een ouderwetse telefoonlijn en vaak zelfs beter. Bovendien bespaart u flink op de telefoonkosten en kunt u rekenen op een stabiele, betrouwbare verbinding. Groot voordeel is ook dat een zakelijk telefoonnummer gekoppeld kan worden aan een bepaald IP-adres, waardoor bijvoorbeeld een telewerker ook thuis via dat telefoonnummer bereikt kan worden.

Is YOT betrouwbaar?

YOT is uitermate betrouwbaar aangezien het netwerk dubbel is uitgevoerd en 24/7 bewaakt wordt. Het wordt volledig gehost vanuit drie datacenters in Nederland. Hierdoor is een investering in een eigen centrale op locatie overbodig, enkel een betrouwbare internetverbinding is voldoende. Daarnaast is YOT nooit onderhevig aan de gevolgen van lokale kabelbreuk of stroomuitval. Hierdoor is er een optimale beschikbaarheid van de telefooncentrale en bereikbaarheid van het bedrijf.

Voor wie is YOT?

Iedereen die telefoneert kan gebruik maken van YOT, want het is al vanaf één gebruiker in te zetten. Of u nu als een kleine zelfstandige werkzaam bent of een oplossing zoekt voor een internationaal concern, YOT is een dienst die altijd past bij uw wensen.

VOORDELEN:

* Complete, betrouwbare en betaalbare telefonie oplossing.

* Betaal per seconde en niet per minuut!

* 24/7 beschikbaar, altijd en overal bereikbaar.

* Flexibel en schaalbaar.

* Voorspelbare maandelijkse kosten en per maand opzegbaar.

* ÉÉN centraal telefoonnummer ongeacht het toestel
   (Bring Your Own Device).

* VAMO mogelijkheid om bestaande GSM aan telefooncentrale te koppelen.

* Al vanaf één gebruiker in te zetten.