WAT IS YOB?

Dat het kwijtraken van onvervangbare gegevens een nachtmerrie is, mag duidelijk zijn. Beter voorkomen dan genezen dus! Yard-IT neemt deze zorg uit handen en voorziet in een automatische back-up die tegen een maandelijks abonnement afgenomen wordt. YOB is de beste methode voor het veilig stellen van bedrijfsdata.

YOB is de manier om overal ter wereld veilig over uw bestanden te kunnen beschikken. Van één PC tot een totale bedrijfsoplossing. Met YOB bent u zeker van uw zaak! .

Met YOB kunt u eenvoudig, veilig, automatisch en toch voordelig uw back-ups maken. De ondernemer heeft er zelf geen omkijken meer naar en kostbare tijd wordt bespaard. Terwijl tegen een minimale investering de zaken gewoon goed geregeld zijn. Het veilig stellen van de bedrijfsgegevens is nu een eenvoudig proces! Doordat de bestanden regelmatig en op een veilige locatie bewaard worden is een kopie zo voorhanden in geval van nood. De hersteltijd is minimaal en de bedrijfsproductiviteit en continuïteit is snel weer optimaal.

VOORDELEN

* 24/7 veilige toegang om data te restoren.

* Simpel omdat bedrijfsgegevens automatisch worden opgeslagen.

* Flexibel en schaalbaar doordat het aantal devices eenvoudig aangepast kunnen worden.

* OS onafhankelijk.

* Voorspelbare maandelijkse kosten en per maand opzegbaar.

* Waarborging van de bedrijfscontinuïteit, want met YOB bent u zo weer up-and-running!