Partnerkanaal Yard-IT BV

 

 

Yard-IT is de specialist in Het Nieuwe Werken. Wij bieden slimme, veilige en complete Cloud oplossingen in een abonnementsvorm aan de zakelijke markt. Zaken als licensering, back-up, support en onderhoud zijn binnen het abonnement geregeld, zodat de gebruiker hier geen omkijken meer naar heeft. Tegen een vast maandelijks bedrag biedt Yard-IT een compleet automatiseringspakket volledig afgestemd op de unieke behoeften van de zakelijke gebruiker. 

Wij willen uitbreiden en onze online werkplek YAS de nieuwe standaard maken binnen Het Nieuwe Werken. Dit betekent dat wij hard op zoek zijn naar nieuwe partners, die white-labeled onze diensten aanbieden.

 Yard-IT: het Nieuwe Werken begint hier.

Bent u een ICT bedrijf en wilt u ook Cloud services aan uw klanten aanbieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op via tel 088 - 011 53 00. YARD-IT ondersteunt haar Partners op het gebied van Sales, Marketing en tweedelijns Support. Wij treden op als een verlengde van uw bedrijf! Verder biedt YARD-IT een uitgebreid Training -en certificeringsprogramma, informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

Gecertificeerde YARD-IT Partners: