WAT IS VAMO?

Met de YOT oplossing van Yard-IT is het mogelijk de GSM te koppelen aan de VOIP centrale, waardoor men met de mobiele (GSM) telefoon onder één zakelijk nummer gebeld kan worden en uit kan bellen. Vast (VA) en mobiel (MO) bellen gaan echt samen en worden één: VAMO!

Hoe werkt het?

Uw mobiele telefoontoestel wordt door YARD-IT opgenomen in uw VOIP omgeving of u maakt gebruik van onze eigen centrale. Vervolgens krijgt uw GSM toestel net als het toestel op uw bureau een intern (doorkies)nummer. De receptie of uw collega kiest simpelweg uw doorkiesnummer en uw GSM gaat over, zo simpel is het! Ook als u zelf intern een gesprek wilt voeren, kunt u rechtstreeks een intern doorkiesnummer gebruiken om uw collega te bereiken.

 Hoe werkt uitbellen via mijn GSM?

Heel handig is het feit dat als u via uw GSM toestel extern uit wilt bellen dit ook via de VOIP centrale kan verlopen. Degene die u belt ziet vervolgens uw zakelijke nummer in beeld staan, niet uw mobiele telefoonnummer.

 Wat gebeurt er met mijn GSM nummer?

Helemaal niets! Uw nummer blijft beschikbaar en u kunt gewoon gebeld worden en desgewenst over dit nummer uitbellen.

 Moet ik een speciaal toestel aanschaffen?

Nee. Zelf de oude vertrouwde Nokia 6310 zal werken. Er is geen app nodig om dit te kunnen gebruiken, u ontvangt een SIM kaart voor uw toestel.

Gebruik ik data?

Nee. Het datanetwerk of 3G en/of 4G wordt niet gebruikt. U maakt gebruik van het normale GSM netwerk. Er wordt geen gebruik gemaakt van een databundel.

Met VAMO van YOT in uw VOIP telefooncentrale kunt u uw GSM toestel meenemen in de configuratie van uw algehele belplan. Het is nu een intern toestel geworden en de receptie of uw collega’s hoeven niet meer te zoeken waar en op welk nummer u zich bevindt. Optimale bereikbaarheid wordt bereikt tegen een minimale investering. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

 VOORDELEN

* Bellen onder ÉÉN centraal nummer

* Uitbellen met de GSM onder het zakelijke nummer

* Gemakkelijk intern doorverbinden

* ÉÉN centrale voicemailbox

* Behoudt van eigen GSM nummer

* Gebruik van GSM netwerk

* Geen gebruik van datanetwerk

* Minimale investering

* Grip op de belkosten

* Optimale bereikbaarheid

 

 OFFERTE?

 

DOWNLOAD