OnlineDiensten-banner

Yard-IT: Het Nieuwe Werken begint hier!

YARD-IT B.V. – leverancier van YAS, YOT, HEY! en YOB - biedt slimme, veilige en complete private cloud oplossingen. Doordat meer en meer ondernemers overgaan tot ‘Het Nieuwe Werken’ is er steeds meer behoefte aan flexibelere en kosteneffectieve oplossingen waarmee de gebruiker op ieder moment, vanuit iedere locatie en met ieder device (PC, notebook, tablet, mobiel ed.) optimaal zijn of haar werk kan doen. Met YAS kunt u efficiënt online werken, met YOT heeft u de beste en meest complete telefonie oplossing in handen, met HEY! kunt u e-mailen en gemakkelijk agenda’s delen met uw collega’s en met YOB is uw bedrijfskritische informatie altijd beschermd.

Tegen een vast maandelijks bedrag biedt YARD-IT deze oplossingen volledig afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie. Alle oplossingen zijn vanaf één gebruiker in te zetten en per maand opzegbaar of uit te breiden. Het Nieuwe Werken begint hier!

Wat zijn Cloud Services?

Diensten uit de 'Cloud', wat betekent dit nu eigenlijk? Cloud is het magische woord, waar niet iedereen een duidelijk beeld bij heeft. Wikipedia zegt het volgende:

"De cloud (Nederlands: wolk) staat voor een netwerk dat met al de computers die erop aangesloten zijn een soort 'wolk van computers' vormt, waarbij de eindgebruiker niet weet op hoeveel of welke computer(s) de software draait of waar die precies staan. De gebruiker hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en is niet verantwoordelijk voor het onderhoud. De details van de IT infrastructuur worden aan het oog onttrokken en de gebruiker beschikt over een "eigen", in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele infrastructuur. De cloud is dus een begrip dat onlinediensten aanduidt."

Kort gezegd: Cloud Services' houdt niets anders in dan dat een oplossing via het internet als dienst verloopt. 'Cloud services' wordt ook wel online of remote diensten genoemd.

Wat betekent Private Cloud?

Alle diensten van YARD-IT worden binnen een zogenaamde Private Cloud aangeboden, volledig beschermd en redundant uitgevoerd in twee datacenters in Nederland. Deze private cloud is gescheiden van de publieke cloud en is optimaal door ons beveiligd voor intrusions en hackers van buitenaf. Uw gegevens staan dus op een veilige locatie in Nederland opgeslagen. Indien gewenst kunt u hier ook altijd bij, mocht er bijvoorbeeld sprake zijn van een calamiteit en er snel data teruggezet moet worden.

 

Bekijk dit korte filmpje om inzicht te krijgen wat werken in de Cloud voor uw bedrijf en uw werknemers kan betekenen.
 
 
  

 

Ga ook over tot Het Nieuwe Werken en geniet van de volgende voordelen:

 

 


24/7 Beschikbaarheid   Flexibiliteit
   
Werknemers werken efficiënter doordat ze vanaf iedere willekeurige plek (thuis, kantoor etc.) met het apparaat van hun keuze (Bring Your Own Device) met één enkele login toegang hebben tot hun desktop met alle benodigde applicaties.  

Bedrijven zijn flexibeler om in te spelen op de wensen van de werknemers (Het Nieuwe Werken, Bring Your Own Device) en veranderingen in de markt.

     
Veiligheid   Voorspelbaarheid
 
Betere beveiliging van bedrijfsdata door opslag in datacenter. Bij verlies of diefstal van het apparaat zijn gegevens nog steeds beschermd.   Maandelijks abonnement voor compleet pakket inclusief onderhoud, support en licensering geeft voorspelbare IT kosten.
     
Schaalbaarheid   Continuïteit
   
IT wordt simpel en past zich gemakkelijk aan bij veranderingen in bedrijfsgrootte, seizoenswerk ed. Met een simpele druk op de knop wordt een extra werkplek zo ingericht of juist verwijderd.   Bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd door betere beveiliging, flexibiliteit, schaalbaarheid en de 24/7 beschikbaarheid.